Info

Bli med i Fauske Atletklubb

 

Velkommen til Fauske Atletklubb, et varmt og inkluderende sted der lidenskap for bryting og fysisk aktivitet møter et mangfoldig fellesskap. Vi er mer enn bare en klubb, vi er en familie som brenner for sport og fysisk utfoldelse, dedikert til å skape en støttende og inspirerende atmosfære for alle våre medlemmer.

 

Hvorfor Bli Med?

 

  • Tilpasset for Alle Nivåer: Uansett om du er nybegynner eller erfaren, tilpasser vi aktivitetene slik at alle kan delta og trives.

 

  • Engasjerende Aktiviteter: Fra treningsøkter til spennende stevner og konkurranser rundt om i både i inn og utland. Vårt program er laget for å være inkluderende og tilgjengelig for alle.

 

  • Inkluderende Fellesskap: I Fauske Atletklubb verdsetter vi mangfold og inkludering. Vårt miljø er åpent for alle, uavhengig av bakgrunn, erfaring eller ferdighetsnivå.

 

  • Personlig Vekst: Hos oss får du muligheten til å utvikle dine ferdigheter i et tempo som passer for deg, møte nye venner, og vokse både personlig og som en del av et team.

 

  • Treningslokaler: Vi har flotte treningslokaler for bryting, samt eget styrketreningsrom tredemøller, sykler etc.

 

  • Lederskapsmuligheter: Alle medlemmer oppmuntres til å ta aktive roller og bidra til klubbens vekst og suksess.

 

Bli en del av vår brytefamilie.

 

I Fauske Atletklubb er det en plass for alle. Bli med oss for å skape mange gode minner, nå nye høyder, og være en del av en gruppe som feirer hver seier, stor som liten.

Vi tilpasser oss ditt nivå og sikrer at hver opplevelse er givende og morsom.

 

Er du klar for å ta steget?

Kontakt vår leder Geir Morten Larsen for mer informasjon, eller stikk innom våre treningslokaler å ta en prat med oss. Treningstider finner du på nettsiden.

 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Fauske Atletklubb!